Laddar upp med vitaminer

Gästblogg- 2014-05-15

I morgon är det bara en vecka kvar till dess att jag åker till Stockholm. För ett par veckor sedan var det inte alls planerat från min sida. Det kommer bli roligt att se delar av storstaden som jag inte har sett på några månader.

I skrivande stund sitter jag här med en förkylning i kroppen, som jag vill få bort innan jag åker. Alkoholskadan gör att jag inte alltid har det bästa immunförsvaret, men mot det finns hjälp. Jag tar 1-2 påsar av Emergen-C varje dag under förkylningsperioden, som jag hoppas ska hjälpa mig framåt.

I stockholm ska jag besöka Jessika som jag träffade på tåget Gävle-Stockholm i februari. Jessika jobbar på organisationen Maskrosbarn. Jag blir nästan tårögd när jag tänker på att jag ska få se hur det ser ut där. Ta del av det fina arbete som de gör.

Efteråt ska jag en sväng till Drugsmart/CAN och hälsa på dem. Hann inte med det sist.

Ska försöka ta en massa bilder under dagen.

Är glad för att min fostermamma fick med mig i de här banorna. Hon kommer att vara mitt sällskap. Skönt att kunna resa med någon som brinner för samma sak – att hjälpa de svaga och utsatta.

Om jag inte hade fått alkoholskadan så hade jag säkert jobbat med något annat. Tack vare den så har jag en fantastisk förmån att få träffa så många fina människor.

Kram!