Laddar upp med energiboost

Gästblogg- 2014-02-17

Förra veckan var otroligt rolig, för att jag fick träffa många ´nya härliga människor i Ockelbo. Den här veckan ska jag ladda batterierna inför kommande föreläsningar på hemmaplan. Ska bli skönt. När jag tänker på tågresan till Oceklbo kan jag inte låta bli att skratta. Jag bad personalen om en mugg med vatten, varpå denne tar fram en tetrapack med vatten occh häller upp åt mig. Vad jag tänkte på men inte åtgärdade var mina balansproblem på tåget. När jag envist försöker ta mig igenom vagnarna tillbaka till min sittplats händer det jag befarat en stund – vattnet studsar ut (jag försöker behålla det i muggen) men tåget gör en hastig sväng åt vänster, vilket leder till att jag faller handlöst åt samma håll, mellan två stolsrader och både jag och sätena blir blöta. Tur att ingen satt där just då.

På tåget hem hämtar jag en ny förpackning med vatten och får den utan prolem. Ingen skada skedd denna gång.

Kram