Kyligt värre

Local Hero Blogg- 2015-03-12

Det är så fantastiskt skönt nu när solen har börjat värma mer och mer för var dag och man kanske kan hoppas på att våren kanske ändå kommer trots allt. Det är nu man är glad att man inte längre befinner sig där i kalla skogen, traskandes i djup snö. För det var precis vad vi i Kafferep gjorde den 21 februari.

Solen sken i och för sig den dagen också, men det var nog i alla fall 5 minus ute. Efter att ha varit ute i 5-6 timmar så kan jag säga att det kändes ordentligt i tårna och fingrarna, eller snarare att det inte kändes haha! Man tappade helt känseln och ville inget hellre än att bara åka hem och dricka varm choklad invirad i en mysig filt. Men det var inget alternativ, och vi fick gör det bästa av situationen

Vi hade som sagt väldigt tur med vädret, för det kunde ju ha regnat eller snöat, en det var verkligen klarblå himmel och sol hela tiden. Skådespelarna klagade inte på kylan utan bara gjorde sitt och var hur duktiga som helst!  Det börjar dra ihop sig för redigering av filmen och det ska bli så spännande att se hur dessa scener kommer se ut. Jag tror resultatet kommer vara toppen!

 

Precis som på bilden här så tror jag att det även i filmen bildas liknande ”ljus glorior som man kan skymta lite av på både Hampus (längst till vänster i bild) mössa och i Simons (tredje från vänster)hår, och det tycker i alla fall jag ser väldigt tjusigt ut J

 

2

När Man inte har något proffs utrustning eller ett bygg team som kan bygga en provisorisk vägg så får man ta det man har. Senare på eftermiddagen så stod ju såklart solen helt annorlunda från då vi började inspelningen så då fick deltagarna agera lite parasoll och stå och täcka solen med en filt. Haha det gäller att vara kreativ :)

 

3

Efter en lång dag ute i kylan så avslutades den med en varsin baguette och kaffe. Vilket var väldigt behövligt! Jag kan näst inpå känna kylan i bilden. Alla står där och skakar haha!