Kraniosacral terapi - en av många behandlingsmetoder

Gästblogg- 2011-11-23

Jag minns inte riktigt hur det hela gick till. Jag blev hur som helst inbokad till Bröderna Tranberg i Göteborg, som gör denna behandlingsform. En av bröderna (Jörgen som behandlade mig under ett antal år) utförde denna behandling även på hästar i USA.

Jag har utan att själv vetat om det, haft (har fortfarande) ett roterande bäcken och  ganska sned rygg. Det såg han bara av att se mig gå.

Behandlingsformen är densamma som akupunktur, men de jobbar med sina händer i stället för nålar.

Jag kan fortfarande känna av att mina höfter gör ont eller låser sig, när jag är ute och går eller ska sitta upp på olika hästar. Innan jag fick veta något om vad Kraniosacral var, visste jag om att akupunkturen fanns, men har inte velat prova den metoden.

Läs mer på: http://tranbergs.net/ 

Kram!