Kontakt med media och föreläsningar

Gästblogg- 2010-12-13

Redan som 4 -åring medverkade jag i mitt livs första artiklar. som jag redan berättat för er så har jag medverkat i en amerikansk studie som ett typiskt barn med FAS. Tyvärr minns jag inte hur det gick till och hur den journalisten som skrev för am. upplaga av National Geographic fick reda på min bakgrund. Kanske var det för att jag även hade en bild på Radio Netherlands hemsida i samband med det.  Min bild finns även med i en am. läkarbok (en tjock bok)

Efter det tackade mina foster föräldrar nej till alla andra journalister som ville skriva nya artiklar om mig.

Jag hade ganska mycket omkring mig då.

 Under perioden 2006 – 2008 hade jag sammanlagt 6 stycken föreläsningar ( 2 st. varje år) Tur att jag inte har scen skräck

2009 gjorde jag en intervju för Göteborgposten.

Iår har jag gjort en artikel i Hemmets Journal och för första gången i mitt liv börjat samarbeta med en organisation. Tack vare Drugsmart har jag fått nya erfarenheter och möjligheter, som jag inte trodde fanns.  TUSEN TACK!

Det är en ära för mig att få vara en av de som får chans att gästblogga här på Drugsmart!

Kram Kram på er!

//Cissi