Konstigt väder idag....

Gästblogg- 2015-07-10

Idag vaknar jag och fryser massor! Frös igår med. Åt frukost hemma. Bestämde mig sedan för att umgås med min bror som bor några kvarter ifrån mig. Vi åt middag ute ihop. Pizza är inte helt fel. Vädret var enligt mig fortfarande kallt så jag tog på mig VINTERJACKAN! Öh? Det känns fel när det är sommarmånad. Efter det gick jag hem och tog det lugnt i ca 20 minuter innan sambon kom hem. Jag hade tid för fotvård idag. Fötterna måste man pyssla om, eftersom de bär hela kroppen. Naglarna fick en härlig sommar färg.
vackra fötter 2015

Efter det åkte vi iväg för att äta.

Jag satt där inne i min svarta tjocka jacka. Tyckte inte att det var speciellt varmt då.

Hanssons kiosk 2015

Efter maten så tog jag en kopp Thé som smakade gott.

En kopp Thé - Hanssons

Efter det satt jag i bilen och KOKADE av värme.
Nu är jag hemma. Sitter och fryser om fötterna.
Ska ta det lugnt resten av kvällen…