Konstant smärta, men kämpar vidare ändå!

Gästblogg- 2011-10-08

Just nu sitter jag och funderar på hur jag orkar hålla på att kämpa även om om orken inte riktigt vill infinna sig?! vad tror ni?

Just nu har jag en smärta som heter duga. Lägger jag mig, så kommer jag trolitgvis inte kunna somna ändå.

Jag kommer ha svårt att äta under de kommande veckorna, börjar jag att inse. Det gör ont när jag gapar också…

om jag får dra min egen teori, så tror jag att jag har så mycket som jag VILL GÖRA! som är roligt… jag har insett att jag måste tänka positivt för att klara av det här. Det känns just nu motigt att göra något, men det blir inte bättre av att sitta stilla heller. Jag har fått order om att ta det lugnt de första dagarna efter operationen. Jag får försöka ta lite kort under dagen så ska vi se vad jag lyckas fylla dagen med. =)

Nu ska jag vara social med min familj en stund.

Återkommer med bilder senare idag.

Kram