Kommer jag någonsin lära mig köra bil?

Gästblogg- 2013-12-09

Idag känns det som att jag gör alla misstag man kan göra som bilförare, Jag sitter vid simuatorn och det går inget vidare. Jag glömmer att växla både upp och ner, beroende på om jag ska gasa eller bromsa. Jag inser att det kommer ta tid för mig att lära mig att få alla de bitarna att rulla på. Jag tycker att det är lättare att köra bilen i 30-40 km än 60-70 km. Det går FORT! Jag börja tvivla på mig själv sm en lämplig förare, samtidigt som det kräver mycket tålamod och träning. Det kräver mycket koordinations träning: att trycka ner kopplingen, samtidigt som jag ska växla och hålla ögonen på trafiken. INTE LÄTT! 

Jag brukar intaa mig att jag inte fick lära mig att galoppera under den allra första ridlektionen heller, utan lära mig att stya hästen och att stanna den. Det försöker jag ha med i tanken när jag tränar med bilen (simulatorn) också. 

Kram!