Kläder från Wish

Gästblogg- 2016-10-16

Hej på er!

Jag tänkte skriva ett inlägg om kläder. Vad har det för koppling till droger? Jo, pga att min kropp är alkoholskadad så har jag en liten kropp och därmed svårt att hitta kläder som passar mig.

För ett par månader sedan hördes jag för första gången talas om en sida som heter Wish. Jag kände inte alls då för att handla där ifrån, men för några dagar sedan började en tjej berätta om en jacka som hon köpt från Wish.
Jag laddade hem appen och nu har jag under senaste veckan hittat massor av fint, som jag beställt hem. Det ska bli roligt.

Jag har dessutom haft svårt att veta vilka färger som jag faktiskt passar i. Tittar ibland på programmet ”Trinny och susannah stylar om…” och senaste gången, var för några dagar sedan. Tänkte då mycket på färgval och hur de matchade kläder med färgen på håret. De utvalda personerna var så fina, när de var klara, med omvandlingen.
Jag har tidigare gått efter färger som jag tycker om, inte vad som passar mig i färg.

När jag sökte vidare lite i det där med färgval på kläder, insåg jag att jag är helt fel ute, då jag ofta går i svart eller andra mörka färger.
Jag ska egentligen ha lite varmare färger: gult, rost, orange, vitt, beige och krämfärgat.

Har tänkt länge att jag ska uppdatera garderoben, och nu är det projektet äntligen i rullning.

Här kommer bilder på det jag beställt.

En liten fundering:  Kan min dåliga självkänsla ha med mitt felaktiga klädval att göra? Vad tror ni?

mössa från wish 2016 vantar från wish jacka 1 från wish 2016 tröja från wish 2016 Jacka från Wish 2016