Känslor både högt och lågt!

Gästblogg- 2014-05-25

cykelturer

Igår var jag enormt trött efter den långa men härliga dagen i stockholm. Jag lade inte ens märke till att spegeln hade spikats upp på väggen i lägenheten. Då är det illa. Tog en cykeltur igår också. Alla chanser till träning är riktigt bra.

Idag har jag varit igång enda sen jag klev upp i morse. Plockar och grejar i lägenheten, inför min biologiska mammas besök i morgon. På tal om henne tänker jag på att det har blivit mycket kontakt under åren. Fick reda på av min fostermamma i veckan att det fanns tillfällen (då mamma var alkoholist) som jag inte ville träffa min biologiska mamma)

Det gör så fruktansvärt ont i mig när jag tänker på att jag inte är ensam med denna känslan. När jag tänker tillbaka på besöken med henne när jag var barn, blir jag fruktansvärt ledsen och arg. Då tänkte jag en del på det, men tänkte nog också ”Det är såhär min mamma är” Det blev en stor skillnad när jag fick första telefonsamtalet från henne när hon var på behandlingshemmet. Den rösten jag hörde då lät inte alls som min mammas.
Inte så konstigt kanske att jag har en ständig oro för att hon en dag kommer trilla dit igen.