Känslan av att inte riktigt passa in...

Gästblogg- 2017-01-11

Hej på er!

Hur har ni haft de senaste två veckorna? Själv har jag åkt på en rätt seg förkylning som inte riktigt vill ge sig. Hemskt!

Jag har också hunnit fundera en hel del de senaste dagarna på varför inspirationen för den senaste tidens bloggande inte har velat infinna sig. Svaret är att jag tänker för stort och för brett och låter många viktiga händelser passera framför mig utan att jag tar bilder. Har tänkt många gånger att ni tycker att det kan vara ointressant, men även små saker i livet kan vara skillnad som natt och dag.
Måste helt enkelt bli bättre på att fånga ”guldkornen” på bild.

Det är en känsla som jag ofta har – det där med att känna att man inte riktigt passar in någonstans. Det känns ofta som att många ser mig som en kvinna med en funktionsnedsättning, inte mig som person.
Det är inte helt lätt att hitta personer att umgås med där jag kan vara mig själv. Försöker ofta anpassa mig efter personer som jag ska umgås med, för att passa in i deras värld. Bli accepterad.

Jag umgås oftast med familjen. Där kan jag vara den jag är.

Jag umgås mycket med en av mina systrar – som jag kommer så bra överens med.  Vi är ganska lika till sättet att vara. Det känns verkligen skönt att umgås med människor som tycker om mig för den jag är. Inte för någon jag ska vara.
Vi kan skratta åt allt och inget, både stort och smått.

Jag och Nikki 2016.