Känner mig som en pusselbit som inte passar någonstans.

Gästblogg- 2011-11-20

I bland kan jag känna mig som en pusselbit, som inte passar in någonstans. Jag provade att vara med i skolan på ett workoutpass… tänkte, att det krävs inte så mycket fysisk styrka för att klara av det. FEEEEL! Det krävs viss fysisk styrka för att klara av ett workoutpass. Det kräver bra koordination också. Där föll det för mig. Har aldrig gjort det igen, sen dess.

Att träna med olika former av maskiner är ganska tungt också. Jag gjorde ett par träningspass under gymnasiet. Det var ganska jobbigt och hade sprinten alltid på första hålet. NO CHANGE! Jag vet ju att man får jobba för att komma någonstans, men jag gav faktiskt upp efter ett par försök. Inte värt att försöka kämpa på med det. När jag höll på att kämpa med att bära tunga saker i stallet, utan att jag kände eller märkte av någon förändring.

Just nu känner jag mig inte alls motiverad att ta tag i någon träning.