Känner mig riktigt glad!

Gästblogg- 2011-08-17

Jag har kämpat i lite drygt 2 år med min bok. Jag som lätt tröttnar när jag inte kommer på något bra att berätta, men den här gången ska jag ro det i land. Det här känns verkligen viktigt för mig.

Jag har suttit och funderat ut en framsida som jag verkligen gillar, när jag fick se den framför mig. Likaså titeln på boken, som jag inte vill avslöja ännu.Jag kan avslöja att det inte blir ”Livet med FAS!” som jag tidigare ville köra på. Jag har hittat en bättre passande titel för min bok.

Jag håller på att skriva de sista sidorna i boken. Baksidetexten skrev jag klart igår.

Jag blir alltmer nervös när jag nu känner att det kommer bli på riktigt. Jobbet är inte över på långa vägar. Det kommer bli försäljning. 15 böcker har redan bokats, innan de ens är tryckta. 😀

Nu måste jag fortästta med det jag ska göra.

Kram Cissi