Känner mig mörbultad

Gästblogg- 2018-01-25

Hej på er

Nu börjar jag bli pigg. Det har inte gått en vecka sedan operationen. De har gjort en del formationer av skallen. De har också skurit i käken. Jag har svårt att gapa, så det blir mycket soppa, men också vanlig mat.

Kirurgenvart glad när jag kunde ge honom numret till mina fosterföräldrar, trots att det var tidigt efter operationen. Såpass vaken var jag.

Första dygnet efter operationen gick ganska bra. På uppvaket fick jag smärtstillande varje timme. Det är lättare att kapa smärtorna när de är svaga. Går jag för länge med det blir smärtan svårare att bryta.  Dessutom slutade två av mina tre nålar att fungera. När jag kom upp på avdelningen, var smärtan svårare att hantera, då den blev kraftig under förflyttningen.

En nål satt i min höger fot. Kändes konstigt att få smärtstillande genom foten. Det gick också bra

Var uppe på benen, dagen efter operationen, men det var tufft.

Idag har äntligen fått duscha. Har inte orkat att ta några bilden, mer än till det här inlägget.

Har jag rejäl otur, kommer jag inte att kunna sitta på hästen ett år framåt. Det kan nämligen ta så lång tid för skallbenet att läka.

Nu blir det vila resten av kvällen.

Kram på er