Kampen fortsätter

Gästblogg- 2019-02-22

Under några dagar denna vecka har jag haft besök i vården inbokade.  Ett som till en början inte fanns med, Var ett besök på Sahlgrenska för en speciell typ av röntgen med Gamma kamera. De var tvungna att sätta nål för att kunna genomföra undersökningen.

Det tog sin tid. Efter fem misslyckade försök kom en kvinna från narkosen som till slut lyckades få in en nål. Så skönt.

Jag fick inte äta något före undersökningen. Fick bara dricka vatten.

Min frukost fick bli – kanelbulle och läsk från Pressbyrån utanför sjukhuset, innan jag sedan högg in i en korv med bröd. Klockan hann bli 15.00.

Hade kanske inte behövt äta det där. Mitt blodsocker ligger normalt.  Jag var trots allt vrål hungrig. Hade inte ätit sedan igår kväll.

Jag tänkte att något kan jag få unna mig när jag äter bra annars.

Den undersökningen har jag väntat på att få göra några veckor. Blev snabbt inbokad igår. De ringde in mig. Hoppas nu på att få svar på varför jag har feber. Min medicinläkare kan inte helt utesluta en shunt infektion.

Jaja. Tiden får ha sin gång.

received_778605669168643