Kampanjveckan är igång för fjärde året i rad

Gästblogg- 2014-02-10

Kan knappt fatta att det är fyra år sen som kampanjen drog igång för första gången. Det känns fortfarande helt overkligt att jag blev tillfrågad om att delta på något sätt. Tänk att jag får vara med på olika sätt. Inget barn ska behöva ta ansvar för sina föräldrars handlande, bara för att de väljer flaskan framför att ta hand om sina barn. 400.000 barn är alldeles för stort antal som tvingas leva så.

Jag slapp leva så, men var rädd för människor som liten flicka. Litade inte på någon. Många av er som följt mig kanske tycker att jag borde vara skitförbannad på min mamma som förstörde mitt liv genom att skada mig som foster när hon drack alkohol under graviditeten. Jag har varit riktigt urless på mitt liv och alla de motgångar jag fått ta tack vare henne. Jag kan konstigt nog också känna en stor tacksamhet för det. Om jag inte hade fått FASD så hade jag inte suttit och skrivit detta inlägg här och nu.

Nu är den fjärde omgången av ”Du spelar roll” igång. Jag håller på att läsa igenom mitt föreläsningsmanus inför mina två föreläsningar som jag ska ha i Ockelbo på onsdag. Hade sista föreläsningen i november förra året, så det är dags att gå igenom det igen så att jag känner att det sitter och känns bra.

Jag ska försöka skriva i morgon igen när jag är på väg till Ockelbo.

Kram!!