Jobbiga saker i vardagen

Gästblogg- 2011-04-15

Jag har vuxit upp med en liten och klen kropp. tack vare alkoholskadan. Bara en sån sak som att handla, ingår ju i en vuxen persons vardags sysslor. Som ni ser på bilden ovan, så är den typen av matkasse djup, och blir tung för mig att bära, Beroende på hur mycket det är i den. Det kan kännas jobbigt, och frustrerande att vara liten och klen. Jag är 23 år på papper, men har en kropp som en 12-åring.

Att allt som oftast vara den som måste be om hjälp, känns inte ok. Jag vill stå på egna ben, klara mig på egen hand. Tyvärr så får jag trycka ner mitt ego, och be om hjälp. Att få upp varorna på rullbandet, är inga problem, men att lyfta de tunga kassarna från bänken till kundvagnen är ett stort problem för mig. JAG ÄR FÖR KORT! Vissa dagar kan jag ibland känna mig nedstämd när vi åker och handlar. Jag vet ju så väl mina begränsningar, men jag vill så mycket mer.

Att leva med ett funktionshinder, kan kännas tufft. På vissa ställen när man ska t.ex beställa Pizza, så finns det ju så höga bänkar. Jag får både sträcka på mig och titta upp för att kunna se över bänken.

Kram