Jobbig svacka

Gästblogg- 2015-01-21

Jag vet att jag inte har varit här på ett tag och för er som har saknat mig ber jag om ursäkt. Jag har haft en svacka som är svår att förklara. Det känns som att trots att jag har så mycket bra i mitt liv så överskuggas det av negativa känslor och tankar. Jag trodde att jag skulle klara av att jobba i år, jag trodde jag skulle orka att inte riktigt ha något annat. Sen träffade jag min pojkvän och jag ville inte göra något annat än att vara med honom. Jag gillar mitt jobb, det gör jag verkligen. Så kampen mellan att var med mitt livs kärlek och att vara på jobbet jag älskar har slitit i mig och skapat massa negativa tankar och känslor vilket har gjort det svårt för mig att skriva här för jag vill inspirera och när jag känner mig negativ kan jag inte göra det. Idag, just idag, känns det bättre!

Jag tog körkort igår vilket känns så himla skönt för det har varit en stor faktor till all negativitet. Det snöar ute vilket gör mig glad för jag älskar snö och hoppas att jag kan åka pulka i helgen! Så just idag mår jag bra, och jag hoppas att det kommer hålla i sig ett tag tills jag har ansökt till skolor för det är ett annat stort orosmoment.

Jag vet att jag målar upp massa problem och jag antar att det gör mig cynisk men det är också min försvars mekanism. Hoppas på det bästa men förvänta mig det värsta. Det är något jag lärt mig genom att leva med den pappan jag har. Man hoppades alltid att att han skulle komma och vara nykter men man förväntade sig att han antingen skulle strunta i att komma eller dyker upp onykter.

Jag ska försöka vara bättre på att skriva här och om det är så att ni har frågor eller bara vill prata med mig, kommentera inlägget så svarar jag!