Jakten är över! =)

Gästblogg- 2011-07-28

Jag är inte alltid på jakt efter något, men jag har trots det varit det ett tag nu. Jag har varit på jakt efter någon typ av armaband som passar mig. Alla som jag har provat tidigare, fram tills idag, har varit för stora, för mina smala handleder. Jag har letat på alla tänkbara butiker som kan tänkas ha det… trodde jag!

När jag var hos min mamma på besök i dag, gick vi på femman-huset. Vi kollade först i 2-3 olika butiker där jag inte hittade passande armband heller. Efter det gick vi in på Glitter. Där fann jag det armbandet som visas på bilden. ÄNTLIGEN!!!!

Jag hittade några fler också! =)

Något jag har funderat på under dagen idag, är varför allt ska vara svårare för mig, än alla andra? Det är en känsla jag har. Oavsett om det gäller, kläder, skor eller smycken, så måste jag verkligen LETA! för att hitta något som jag vill ha.

Nu har jag varit igång i 3 dagar i följd. Känner mig faktiskt supertrött.

Nu ska jag sova! God natt! =)