Jagar spindel som inte finns

Gästblogg- 2018-04-11

Det här med sömnen och diverse drömmar under tiden jag sover, är ibland ett kapitel för sig. Vaknar ibland mitt i natten eller tidigt morgonen därpå av att jag är törstig och täppt i näsan. Men natten till lördag hände något mycket konstigt. Jag drömmer att jag ligger i sängen och sover och i drömmen ser jag en spindel krypa på sängkanten. Får panik och börjar slå på sängen bakom mig. Vaknar i samma stund. Klappar några gånger på sängen där Johnny ligger. När han vaknar, säger jag skrämt: ”Ta spindeln” och pekar bort mot min kant. Han tittar runt och ser ingen spindel. Det finns ingen spindel. Drömmen kändes så verklig. Likaså spindelns existens. Det känns knäppt såhär i efterhand att ha bett någon att mota bort en spindel som inte ens fanns.

Tänk att min egen hjärna kan skrämma upp mig så. Jag avskyr spindlar.

Kan inte annat än att skratta åt händelsen såhär i efterhand.  Därav leendet på bilden.

IMG_20180407_155337 IMG_20180407_155305 IMG_20180407_155226