Jag vågade och vann!

Gästblogg- 2013-03-16

Jag hade en dröm om att någon gång i framtiden få chans att skriva en bok. Den drömmen tog två år från starten att besanna, Detta trots mitt begåvnings handikapp. Min skadade kropp klarar kanske inte lika mycket som en frisk kropp gör, men att skriva en bok klarade jag tydligen av. 😉

Jag tvivlade ibland på mig själv fram och tillbaka. Jag trotsade den känslan och körde mitt eget race. 

Sen releasen av den, har jag bara fått positiv och varm kritik om den, från de som har läst den. De första hundra böckerna som jag sålde bredvid försäljningen på nätbokahandeln, tog slut efter bara två månader. Det hade jag aldrig kunnat drömma om, när jag satt och kämpade med den för att bli klar. 

Jag tänkte:” Det kommer ta lååång tid innan jag får sålt de första hundra böckerna!” 

Jag är glad över att jag hade fel. 

Tänk att jag med ett begåvnings handikapp faktiskt har klarat av att släppa min första egna bok! 😉 

För er som inte har läst den, kan jag berätta att den handlar om mitt liv med FASD och vardagens alla prövningar som man med denna skada utsätts för. 

Den går att beställa av mig personligen men också på nätbokhandlarna.  

Kram!