Jag tar varje chans jag får...

Gästblogg- 2018-05-30

Att spela kort tycker jag är roligt. Det händer väldigt sällan att jag spelar kort numera, men jag tar varje chans jag får.
När det kommer till strategispel gäller det att ha en plan klar för sig.
Ibland är det inte helt lätt – då måste planen ändras.

Ibland går det inte bra trots att jag har en plan, för att någon av mina motspelare blockar mig, på så sätt att de sitter med de korten jag behöver, på sin hand.
Men ibland går planen i lås och jag vinner spelet.

Kortspel 2018

Hade jag varit seg i huvudet för att jag sover dåligt eller är trött av intryck och mediciner, hade jag inte varit lika vaken där och då.  Älskar att umgås med andra människor när jag är pigg och utvilad. Där spelar mina rutiner en viktig roll. Inte nog med det krävs en bra planering och hela tiden läsa av vad kroppen orkar.
Ett sätt för mig att ladda mina mentala batterier är att vara ensam hemma i flera dagar i sträck.  Jag måste inte sova eller ligga i sängen då, utan göra det som känns rätt för stunden.
Älskar att känna mig pigg och vaken. Det är ett tecken på att jag gjort rätt flera dagar i rad. när det kommer till att fylla på med ny mental energi.
Det som däremot tömmer min mentala energi är att sitta länge i telefon och prata med någon, som pratar oavbrutet, utan att lyssna på mig. Att lyssna och koncentrera mig på andra är jobbigt längre stunder.

Att vara social är jobbigt, när jag inte kan gå ifrån för att kunna vara ensam.