Jag tänker tillbaka...

Gästblogg- 2013-03-01

Jag tänker tillbaka på de fyra åren som jag gick gymnasiet med estetisk inriktning. Hur många timmar lade jag inte ner på dansen? MASSOR! Det var pardans i mangder under första året… Hur ofta tittade jag ner på fötterna, för att lära mig fotsättningen? MASSOR! Jag har faktiskt lärt mig en typ av pardans – Bugg. Det är en dans som är lätt att lära sig, för att man kommer in i det så fort. 

Jag kommer ihåg en kväll, som jag såg fram emot. Jag och en tjejkompis var ute ett par gånger den sommaren för 2-3 år sen. Kvällen började lugnt för min del. Skönt kan man tycka, eftersom jag hade problem med en hemsk huvudvärk den dagen.

Jag försökte trots allt ha roligt och njuta av kvällen.

Jag blev uppbjuden av en man, som ville dansa. Jag hade inte något emot det till en början… Enda till de första snurrarna var gjorda. Jag var tvungen att vifta bort honom, för att jag mådde illa. 

Kvällen slutade i tårar. Sen den dagen har jag inte tagit ett buggsteg alls. 

jag har för övrigt en sjukt dålig koordinationsförmåga. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara med i program som Let´s Dance. Skulle göra bort mig totalt tror jag. 

Jag kan faktiskt njuta av att sitta vid sidan av och beundra de andra som är med. Vissa gånger kan jag inte låta bli att känna en viss avundsjuka för de. Känna att de KAN dansa och VET vad dom sysslar med. 

Att leva med ett ”begåvnings handikapp” är inte så lätt alla gånger. 

Önskar er en underbar helg! 

Kram!