Jag somnar efter midnatt...

Gästblogg- 2019-03-22

Nu var det längesedan jag skrev något om min sömn… Den senaste veckan har jag sovit ganska okej. Har vaknat ett par gånger några nätter. Har sovit hemma hos mina föräldrar natten mellan måndag – onsdag då vi skulle iväg på två olika läkarbesök.
Jag tar mina kvällsmediciner klockan 21.00 men somnar bäst och är oftast tröttast runt midnatt. Jag sover oftast 7-8 timmar varje natt. Vaknar runt 8-9 på morgonen. Natten mellan tisdag – Onsdag sov jag kanske sex timmar. Jag skulle upp klockan sex på morgonen för att vara på veckans andra läkarbesök 8,30. Försökte att sova en stund i bilen men det var svårt. Mamma och pappa lyssnade på radion. Hörde jag en låt som jag kände igen, började jag att sjunga med. Den stunden av avkoppling försvann. Det är lyx att kunna vila i bilen och slippa köra själv.
Lyckades ändå hålla mig vaken under besöket, som varade fram till 12-tiden.

Nästa vecka ska jag träffa en fotograf som ska få följa med mig under några timmar – Hon ska skriva ett reportage om mig och mitt liv med FAS och givetvis ta bilder. Tidningen heter Motdrag och är för UNF (ungdomens Nykterhetsförbund).

Mer om det kommer i nästa inlägg.

lyssnar på ljudbok och åker bil