Jag skjuter upp mina föreläsningar till hösten 2011.

Gästblogg- 2011-04-07

Jag har beslutat mig för att inte ha några föreläsningar alls under resterande delen som är kvar av våren, inte heller under sommaren ska jag ha några. Tar dessa i höst istället. Ämnet under föreläsningarna blir: ”Livet med FASD”

Anledningen till att jag har gjort det här valet är att jag inte mår så bra i nuläget. Min shunt som jag har inopererad, strular ganska mycket just nu fram och tillbaka. Detta skapar mycket oro hos mig. Jag vet nämligen hur det har varit förr när shunten har slutat fungera. Jag kan svimma om det vill sig illa. (det har inte hänt mig nån gång än, jag vill inte att det ska hända heller)

Jag hoppas att jag är piggare i höst. Vill så oerhört gärna ha mina föreläsningar. Det är för dom jag kämpar och så klart för alla kommande barn, så att de ska få det bra.

Nu måste jag verkligen sova. God natt!

//Cissi