Jag ska börja studera...

Gästblogg- 2013-11-25

När jag tänker tillbaka på alla de hemska timmarna i skolbänken, där det gick som trögast, så får jag dåliga vibbar. Jag vill bara skrika ut min frustration över att jag inte fattar. Jag får kämpa dubbelt så lång tid med en matteuppgift som alla andra kan göra på en bråkdels sekund. 

Jag har hur somhelst bestämt mig för att jag i någon form ska börja studera till våren. När jag sitter med en massa nya främmande uppgifter på Khan Academy (som är en sida där man kan lära sig matte) känner jag mig totalt urblåst. 
Det får orosmolnen att torna upp sig och växa sig allt större. Jag vill inte komma in i en klass och framstå som en idiot. Jag vet att matematik inte är min starka sida, men jag vill inte ligga lägre än någon annan heller. 

Jag hoppas att jag hittar en strategi som tar mig framåt, trots att det är en svårighet för mig. 

Funderar också på om jag ska satsa på att gå fem dagar i veckan, eller om jag ska ta ett ämne i taget och läsa i lugn takt?! 

Jag hoppas att jag hittar den studieformen som passar mig. 

Kram!