Jag ser 70 - 80 procent

Gästblogg- 2018-12-12

Igår tisdag var jag iväg på ett inbokat besök hos en ögonläkare som fotograferade mina ögonbottnar.
Ska jag vara helt ärlig har jag inte fattat att 0.7 eller 0.8 är detsamma som 70 eller 80 procent av den synen jag har. Känner mig lättad med den informationen. Det finns ju många som ser mycket sämre än mig.
Jag ser mycket bättre med båda ögonen tillsammans än vad jag ser med ett av dem, när jag ska läsa något.

När vi åkte hem från sjukhuset såg jag alla strålkastare på bilarna som passerade oss som stjärnor. Allt nästan flöt ihop.  det var hemskt. Tur att det var kortvarigt. synen verkar förbättras ju längre tiden går. Det känns ju skönt.

Anledningen till att jag var där igår var för att kolla trycket i huvudet via ögonen. Ögonläkaren såg att det såg bra ut, men jag kan ändå ha ett högt tryck i huvudet som ger mig huvudvärk.

Skulle försöka mig på att ta en bild för att visa er hur det ser ut när jag tittar på något. Ni får nöja er med en bild på mig istället.
Jag 2018 3