Jag måste planera bättre...

Gästblogg- 2015-09-01

Jag älskar att umgås med människor och vara igång hela dagarna. Det finns ett stort problem för mig: Jag planerar gärna in för mycket under en och samma dag bara för att jag har en ledig lucka. Det gör i sin tur att min kropp säger stopp med huvudvärk och ångest till sist. Jag måste bli bättre på att säga nej och planera in 1-2 saker (!) under en och samma dag. Annars finns risken att jag gör för mycket.

Men jag hoppas att jag med rätt sorts planering kan få en bättre struktur på livet. Min vilja är större än min egen förmåga, så jag måste börja gå efter en tidsplanering.
Ledig tid för mig ska innehålla vila och lite egen tid, för andhämtning.
Idag har jag gjort 3-4 olika saker: Handlat, sjungit (lektion), haft praktik och haft besök av min älskade morbror. Bara det är egentligen för mycket för mig under en och samma dag. De olika aktiviteterna har avlöst varandra… Tur att alla dagar inte är sådana.
Lovar att visa er min planering när jag börjar med den.

Här är en bild på veckoplanerare:
veckoplanerare