Jag kanske behöver en uppblåsbar hjärna!

Gästblogg- 2014-06-19

Vet inte hur många gånger som jag har haft otur med maten pga att tankarna är någon annanstans. Jag har värmt en kopp i mikron, UTAN vatten. Var trött den gången så att hjärnan var ”ur funktion”. Har satt bullar på för hög värme när de skulle tinas, så att de blev oätliga. brände fingret också. Det visar på hur viktigt det är att ”slå på” hjärnan, när man ska göra saker.

I tisdagskväll hade jag lagt en av mina mobiler vid datorn. Lät den ligga kvar över natten. När jag sen skulle ha den, dagen efter kunde jag inte alls komma på var jag hade lagt den. Det visar sig på kvällen att den ligger VID datorn, i kylplattan.

I morgon ska jag fira min första midsommar tillsammans med mamma. Ska bli roligt. Tyvärr får jag en klump i magen var gång jag tänker på att det är en högtid som denna på gång. Tänker på alla de barn som lever med missbruk i familjen.

DU SKA INTE TA ANSVAR FÖR DIN FÖRÄLDER. 

en kopp Thé