Jag kan sy på maskin! =)

Gästblogg- 2015-06-24

Har sedan jag gick i skolan aldrig trott att jag skulle kunna lära mig att sy. Läraren sa så gott som varje lektion åt mig att sprätta. Det gjorde att jag gav upp hoppet om att lära mig att sy på maskin. Både igår och idag har jag gjort det – sytt på maskin. Har sytt rak söm och överlockat med väl godkänt resultat.
Jag har några härliga bilder att visa er.

jag syr 2015 Jag syr juni 2015 002

 

Det här är vad det skulle bli….
En Maskeraddräkt!

Jag syr juni 2015 006 Jag syr juni 2015 007

Tänk att jag lyckats med det jag trott varit omöjligt av olika anledningar.
Men farten på maskin har gått från slow motion till riktigt snabb. UTAN att jag blir stressad av det. En underbar känsla.
OBS! Jag har bara varit en liten del i detta projekt.

Kram!