Jag kan inte ligga plant med huvudet när jag ska sova

Gästblogg- 2018-11-14

Hej på er!

Det där med sömnen är ju viktigt att den fungerar, annars är man ju ett vrak som inte orkar med någonting. Just nu är jag inne i en bra period med sömnen, vilket känns så skönt. Tyvärr har jag fått tillbaka min yrsel som gör det svårt för mig att ligga plant med huvudet när jag ska sova. För att inte provocera fram yrseln, måste jag bullra upp med kuddar. Det är i sådana lägen jag önskar att jag hade en ställbar säng.

Inatt fick jag en yrsel attack trots att jag inte låg plant med huvudet. Konstigt det där. Skulle lägga mig på den andra sidan och då snurrade det till. I övrigt har jag sovit gott.

Den här veckan har jag en hel del som ska göras. Det är viktigt att jag sover bra för att orka med alla kraven på dagtid.

Skönt att kunna sova tills kroppen självmant vill gå upp ur sängen. Hellre det än att vakna av att tuppen väcker mig. Kunde ofta höra tuppen och vakna av den, när jag sover hos mina föräldrar.

Jag blir ganska trött av smärtlindringen jag äter… men det är något som inte brädar mig.
I morgon ska jag föreläsa för ett härligt gäng blivande fritidsledare igen. Ska bli så roligt. Mer om det berättar jag i nästa veckas inlägg.

Höna