Jag kan! Det går! Kom igen!

Gästblogg- 2015-02-10

träning, ben

Idag har jag intervalltränat på löpbandet, gång-löpning i början av mitt pass på gymmet. I nuläget finns det inget bra underlag ute för att kunna göra det. Efter det körde jag lite träning av armarna i två olika maskiner. Den ena tränar både bröst och armar. Hade lite tyngre motstånd än normalt… man blir inte starkare av att lyfta bomull. Motståndet låg på 9 kg och 14 kg. Sedan tränade jag benen. Vader och lår (bilden ovan visar detta)

Känner mig mör i kroppen nu. Meningen som snurrade runt i huvudet var: ”Jag KAN! Det går! Kom igen!” allt för att peppa mig själv att fortsätta framåt. Jag ville avbryta efter några upprepningar, men peppade mig framåt för att nå siffran 10 varje omgång.
Jag ÄR muskelsvag pga alkoholskadan… men jag blir inte starkare om jag lyfter lätta grejer.