Jag har provat att köra en radiostyrd bil...

Gästblogg- 2015-05-03

Inte helt lätt måste jag erkänna. När det kommer till inlärning för min del så tar det lite tid. (Kroppen måste vara med också.)
Roligt var det. Med massor av träning så tror jag garanterat att jag klarar det bättre längre fram.
Mitt mål var att styra bilen upp på en ramp gjord i trä – Ja, jag avancerar direkt, som en kul grej. Problemet var att jag inte hade koll på spakarna. Att både gasa och styra bilen på samma gång var ett stort problem.  Det här är något som jag normalt inte gör, så det är egentligen inte konstigt att jag inte kan det. Jag kunde inte något om ridningen heller när jag red för allra första gången.
Jag vet inte varför jag måste ställa så stora krav på mig? Jag MÅSTE INTE kunna allt från början.

Som ni ser så nådde jag inte mitt mål på egen hand. Jag fick hjälp från killen som äger bilen.

Radiostyrd bil 1 Radiostyrd bil 2