Jag har gått tre mil förra veckan

Gästblogg- 2018-10-24

Motionen den senaste månaden har bestått av bad, bus med Tuva (familjens hund) och promenader. Höstens färger har verkligen kommit fram. Så mysigt. Den senaste veckan har jag gått 3 mil sammanlagt. I belgen kunde jag sitta i kortärmad tröja och äta frukost för att på kvällen sitta med feberfrossa trots att det var 26 grader varmt inne.
Funderar på att lägga till bad/simning som motionsform efter min viktuppgång. Upplever inte vattnet i bassängen som lika kallt längre, oavsett vilken pool eller bassäng jag är i.  Det ger mig en större frihetskänsla och jag måste inte vara i varmvatten för att kunna bada. Nu behöver vi inte betala dyra resor för att jag ska åka med familjen utomlands för att bada. Skönt att ha nära till ett bra badhus på hemmaplan.

jag äter frukost Oktober 2018