Jag fryser lätt!

Gästblogg- 2011-07-27

Jag vet att magen ser konstig ut, men jag har nog lite mycket saker i fickorna! 😉

Jag sitter just nu, i 2 par byxor, och en tjocktröja och fryser ändå. Att ständigt gå och frysa är fruktansvärt hemskt. Det låter ju helt vansinnigt att ens kunna skriva, det jag just skrev. Hur många sitter klädda så som jag gör i Juli månad som är en SOMMARMÅNAD?? Det är helt galet.

Mina tankar går genast till en av mina närmaste vänner, som kämpar mot sin anorexi. Jag ska träffa henne på onsdag. Det ska bli roligt. Hon kämpar mot ”hjärnspökena” som hon har. Hon är en riktig fighter.

Att vara liten och smal, är tufft, precis som det är att vara stor och tjock. Jag kan äta hur mycket jag vill, utan att gå upp i vikt. Det är SJUKT! Det händer inget, med kilona. Några gram kan jag pendla emellan, ibland.
Det är på grund av alkoholskadan jag har, som gjort att jag är så liten, klen och fryser så lätt. Folk kan titta snett på mig, men det är för att dom inte förstår vilket liv det är jag lever. Det finns många människor som inte vet, som inte förstår. Jag vill ändå inte förklara för varenda en, som jag får blickar av, att jag har en alkoholskada.
Det är den där förbannade alkoholens fel.. VARFÖR?

Det skulle vara mycket bättre om folk bara kunde tänka liite längre än näsan räcker. Det låter hårt, Ja, jag vet! men sanningen är svårast att höra.
Hur kan man prioritera alkoholen framför sitt blivande barn? enligt mig, sjunker man fruktansvärt lågt när man gör det.

Man gör olika val, Varje dag. När man ska hitta kläder, välja skor, smink, matvaror osv. Du kan även göra ditt val gällande din egen graviditet. Vill du bli Gravid? avstå från alkoholen helt. Drick inte en droppe. Det göer ökade chanser för dig att få ett friskt och välutvecklat barn, än om du dricker