Jag föddes med min uppgift och mitt kall i livet.

Gästblogg- 2011-04-22

Jag hade problem under ganska många år i livet, med vad jag ville jobba med. Det slog mig för några år sen att jag föddes med min uppgift. Precis som vår Kronprinsessa Victoria, föddes med sin upgift – tronföljare.

Jag kan inte välja vilka jobb jag vill. Detta pga dåliga förutsättningar för att klara de olika jobben. Jag har inte styrkan eller förmågan att klara av alla jobb. Jag har nu hittat min plats i livet och vad jag troligtvis föddes med. Att jobba med att förmedla kunskap om FAS – är min grej. Det är det jag ska göra resten av livet. Mina fosterföräldrar ledde in mig på den vägen, redan när jag var 4 år gammal… men då hade jag inte förmågan att förstå vad det hela handlade om. Jag är ju bara jag… jag är ingen mer än mig själv. Det är min bakgrund som gör mig unik. Som barn tänkte jag inte alls på det. Men det pirrade till i magen när min fostermamma berättade för mig om alla de tidningar som jag vid 4 års ålder medverkat i. Det känns fortfarande stort för mig idag, som det gjorde då.

Innan det, så tyckte jag att det var jobbigt att vara annorlunda. Som jag sa under intervjun i år med NLT, så hoppas jag att jag kan förändra världen, med start här i Sverige.

Hoppas att ni njuter av vårsolen och värmen och all god Påsk-mat.

Många kramar!

Cissi