Jag blir ingen rallyförare

Gästblogg- 2012-07-29

Igår var jag hemma hos min äldre fostersyster och hennes familj. Pappan och sonen älskar att köra bilspel på playstation. Jag gillar det där också, men jag är långt ifrån bra på det. Jag spelar så sällan.
I spelet kan man köra i upp till 400 km/timme. Vad jag kunde se. Eftersom jag är ovan så kan jag inte riktigt det där med hur man ska tänka. Hur blir det då med reaktionsförmågan?

Jag lade märke till att min reaktionsförmåga är för långsam för spelet. (Jag provade inte att köra igår, men sist jag var där)
I spelet ska man nämligen gasa eller bromsa när en färg på linjen på vägen kommer fram. Det var inte alls så lätt som jag trodde att det skulle vara. Jag målade då snabbt upp en taktik i huvudet.Om jag bromsar före en kurva, så kommer jag lättare igenom kurvan och kan gasa upp på raksträckorna. Tyvärr vet jag inte om det var så bra i det fallet, med tanke på linjerna.
Jag kommer aldrig bli en rallyförare. Den saken är klar. Med min reaktionsförmåga kommer vi bland de sista.

Jag tänkte inte heller på det där ibland, vilket försvårade min situation en aning. Det där med att svänga lagom mycket var inte så lätt, när spaken inte gjorde det jag ville.

På bilden ser ni hur det såg ut när min systerson spelar. Bilden blev aningen suddig, men den får duga.

Kram!