Jag är ett maskrosbarn!

Gästblogg- 2011-04-06

Att jag har föräldrar som tidigare varit missbrukare av alkohol, har jag vetat länge. Ätt jag blivit skadad av alkoholen, har jag vetat sen 11 års ålder. Det som slog mig i år, var att jag är ett MASKROSBARN! Jag har inte levt under samma tak som mina föräldrar, mer än under mitt första levnadsår… men att jag skulle vara något annat än skadad av alkoholen, har jag faktiskt aldrig tänkt på. Inte ens när någon annan berättat att de är ett maskrosbarn, så har jag inte tänkt den tanken att jag tillhör samma kategori.

Jag tycker det är hemskt att barn får utsättas för sina föräldrars dumheter eller laster, kanske jag ska skriva.

Hur kan man som vuxen vara så nonchalant? Jag blir arg, frustrerad och väldigt ledsen för alla de barns skull, som faktiskt utsätts för deras föräldrars missbruk av antingen droger eller alkohol. jag säger bara: USCH, USCH!

KOM I HÅG: Barn gör inte som vuxna säger, barn gör som vuxna gör!

Ta hand om er!

Massor av kärlek!

//Cissi