Jag är en frusen liten tjej!

Gästblogg- 2011-05-02

I dag har jag frusit massor. Det har varit kallt hela dagen. Jag har gått med axlarna uppdragna mot öronen… Jag går fortfarande med leggins under de byxor jag har på mig. (jobbigt att erkänna. Jag berättade det i intervjun med Hemmets Journal 2010) Jag sover med en filt under mitt täcke… älskar det. Jag sover dessutom bättre när jag har ett litet lager med täcken/filtar. De gånger som jag har legat inne, så har jag vid något tillfälle legat med 3 filtar och 2 täcken (Det låter inte klokt eller hur?)

Nu sitter jag och tittar på bilden med raggsockarna… det får mig att komma att tänka på att jag börjar med 2 par sockar på hösten rätt tidigt. Många av mina anhöriga har sagt: ”när Cissi säger att det är varmt på sommaren, då är det VARMT!”

Jag sitter fortfarande och fryser, trots att jag tog en varm härlig dusch för en stund sen… Jag vet inte om ni kommer ihåg det, men jag har berättat tidigare att jag inte har något underhudsfett på kroppen, vilket medför att jag lätt fryser.

Jag badar helst inte i vatten som är kallare än 34 grader… jag kan gå ner till 28 grader, men i lägre temp. badar jag absolut inte. Där har jag min gräns.