Jag är avundsjuk på dig...

Gästblogg- 2015-03-14

Är en kommentar som jag har fått höra. Folk är avundsjuk på mig för att jag får gå hemma hela dagarna… För det första så har jag inte valt att bli sjuk. Jag har inte heller valt att få problem med huvudvärk. Jag lever inte i mer lyx bara för att jag går hemma. Tanken på att drömmen om att kunna ha ett jobb att gå till fem dagar i veckan krossades ganska snart efter att jag kommit ut i arbetslivet. Det är inte någon dröm att få kämpa med det mesta som måste göras i vardagen. Det mesta är tungt och slitsamt. Är jag dessutom trött av min medicinering så blir det ännu värre.

Orken och kraften måste finnas till det mesta jag ska göra. Hörde av min arbetsterapeut att jag kan fördela lite av dagens sysslor på flera dagar, för att inte ta ut mig helt.

Igår fick jag tid efter stallet till att gosa med en katt som flyttat från området där jag bor. Han har fått komma till en gård.

evertbus 1

Sedan jag började med min medicinering, så känns huvudet som bomull. Därför tycker jag att det kan vara skönt att vara ensam ibland och bara få vara. Slippa göra något utöver mina behov såsom äta och vila.
Nästa vecka hoppas jag att jag har en bra vecka. Mycket inplanerat.
Uppdatering om detta kommer.