Inte alltid så smart

Gästblogg- 2013-02-08

Idag har jag tagit det lugnt mestadels av dagen. Jag var så trött så att jag somnade ifrån ljudet av skruvmaskinen som de höll på med på andra sidan väggen. Känns inte så motiverande att promenera när man bara vill sova. 

En del av smärtlindringen gör mig trött till viss del också. 

Hur som helst så spelade jag en omgång kort med familjen. Strategispelet Gin Rummy. Där måste man vara vaken. 

Jag råkade av misstag slänga ett kort som jag tänkt spara. Det var inte så smart. Jag var nog inte helt klar över vad jag gjorde. Att dessutom sitta med ett huvud som väger tungt av trötthet, gör inte saken lättare. 

Det hade säkert gått mycket bättre om jag inte hade mitt tunga huvud. Sista omgången gjorde att jag förlorade hela spelet. 

Bättre lycka nästa gång, säger man ju. 😉 

Jag hoppas och önskar att jag snart slipper allt vad smärta heter. Om smärtan försvinner så blir jag nog piggare. 

Något som jag är helt klar över, är att det är vecka 7 nästa vecka. Det innebär att det är dags för den tredje omgången av kampanjen ”vart femte barn” Där arrangörerna lyfter fram barn som lever med missbruk i familjen. 

Jag kommer att bidra med att blogga lite mer utöver det vanliga, hela veckan. 😉

Önskar er en underbar helg, med mycket mys! 

Kram!