Ingenting är omöjligt, bara olika svårt!

Gästblogg- 2014-10-27

Idag  har jag suttit hemma och tagit det lugnt. Gårdagen avslutades med en ångestattack som varade lite drygt en timme. Hemskt. Tror att min kropp sa ifrån. Har ju varit på många olika platser och föreläst sen 22 September i år. Utöver det har jag varit på praktik, har varit i stallet och ridit. Har ju haft inställningen: ”Jag är inte sjuk! Jag har bara problem med huvudvärk. Smärtan sitter ju bara där. ingen annanstans” och kört på i 180. Alla tycker att jag ska röra på mig. När jag väl rör på mig och är igång, säger min kropp ifrån med ångest och smärta. Frustrerande!

Jag KAN INTE leva upp till omgivningens alla olika krav. Men jag kan leva upp till de som fungerar bra för mig och min kropp. Ingenting är omöjligt bara olika svårt.

Jag kan nästan jämföra mitt liv med Anders Olssons liv, ni vet simmaren. Läkarna och omgivningen trodde inte att han skulle överleva när han knäckt ryggen och gjort en del operationer med en massa motgångar och problem. Han blev förlamad. Idag har han några Guldmedaljer i bagaget från Paralympics.

anders Olsson simning