Ibland går det inte alltid som planerat

Gästblogg- 2019-08-25

Jag har under några månader bytt ut kläder i min garderob. Min plan är att ha t.ex 4 stickade tröjor i färgerna: Svart, vit, grått, beige. Det har jag. När har tittat på nya myskläder så är tanken samma sak. Att ha dem i 3-4 färger i basfärgerna. Här har det dock gått fel. Inte bara en gång, utan 2.
Har satt mig ner och sett ett intressant mysplagg och inte reflekterat över färgen. Dressen är svart, med leopardmönster. Utan att först tänka att det är fel färg, en färg som jag redan har, går jag in på sidan och klickar hem den. Det var ju inte svart jag skulle ha, utan grå.

I sådana här lägen kan jag bli så trött på mig själv. Jag har skrivit en lista över de plagg jag behöver köpa. Där står inte svart mysdress med. Det är här impulsiviteten kommer in. De pengarna kunde jag ha lagt på en grå mysdress istället.

Min garderob - 2019