Ibland får jag hjärnsläpp!

Gästblogg- 2013-04-17

Igår var det INTE min dag. När jag vid min intervju för lokaltidningen SKLT skulle rabbla kort om skadorna på CNS – Centrala nervsystemet, kom jag inte på en enda sak, fast de normalt sitter i ryggmärgen. Knas på hög nivå. Det kändes inte alls bra. Skönt att jag fick det då istället inför en grupp människor som vill veta det. Det hade känts värre. 

På kvällen åkte vi till Hornborgarsjön för att titta på tranor. Efteråt åkte vi till ”Den gyllene måsen” för att äta. När jag skulle beställa vad jag ville ha, fick jag åter igen hjärnsläpp och kom inte på vad det hette. Det jag ville ha var chicken Mc Nuggets. Efter någon minut kom jag på vad det hette på svenska.  

Undrar vad mannen bakom disken tyckte om mig 😛 (jag hade en skruv lös förra veckan, men inte nu) 

Idag har jag fått torka spilld mat istället. Inte så roligt det heller, men bättre än hjärnsläpp. 

Brukar ni få hjärnsläpp ofta?