I bland funkar inte tankeverksamheten...

Gästblogg- 2011-04-23

I dag har dagen bestått av mycket sömn. Jag har inte varit på topp, tack vare min ”älskade” huvudvärk. Får ta receptbelagda tabletter, när värken är som värst. De tabletterna gör mig dåsig. Ibland känns det som att jag bara vill ge upp. Jag kan inte ge upp heller. Det funkar ju inte. När jag tänker på de föreläsningar jag ska ha i höst, blir jag glad! Jag önskar att huvudvärken inte skulle ta all min energi. Om den inte hade gjort det, så hade jag orkat med mer saker, än vad jag gör, när jag har huvudvärk. Då hade jag kunnat ha mina föreläsningar under våren i stället.

Jag har fått använda mitt barnasinne också. Jag och min 9 år yngre fostersyster (jag vet, jag har många syskon!) har fått leta efter påsk-godis. Vi fick veta att det låg på ”fisk-nivå” Dum som jag var letade jag på ”mittemellan”-nivå.  Det tog en stund innan det gick upp för mig att jag letade på fel höjd. Jag blir lite knäpp när huvudet inte riktig funkar. xD

Det allra sista stället som vi letade på, fann vi mitt påsk-ägg. =) Jag såg syrrans före hon gjorde det! 😉

Det kändes som om jag var 12 år på nytt.

Vad gillar ni bilden som jag redigerat idag? (se ovan)

Nu hoppas jag att jag kan sova igen.

Kram Kram!

Cissi