Huvudvärk och smärtstillande

Gästblogg- 2020-12-10

Hej på er!

I flera månader har jag inte vetat riktigt vad jag ska blogga om. Nu är jag här igen. Sedan slutet av oktober har jag haft problem med KRAFTIG huvudvärk. Det är tufft när smärtstillande inte biter. Jag vill ju ta så lite smärtstillande som det bara går. Ibland har jag bara behövt ta två tabletter om dagen. LYCKA!!
Det här året har inte varit mitt år. Det har inneburit mycket problem med shunten och återkommande problem med huvudvärk. Har legat inne 3 veckor med infektion. Den huvudvärken var inte nådig.

Har tvingats ta stark smärtlindring för att kunna hantera smärtan. Huvudvärken har blivit värre de senaste åren.
Väntar på att få komma in och göra en tryckmätning för att få ordning på detta. Hoppas att jag får den hjälp jag behöver för att kunna trappa ner smärtlindringen och glesa ut den. Det är drömmen.

Jag och min läkare har det som mål.

Bilden nedan är inte tagen nu. Är hemma, för den som undrar.

received_534909177007990