Hur mycket rör jag mig per dag?

Gästblogg- 2018-08-15

Hej på er!

Igår tisdag var jag iväg till sjukhuset för att ta prover. Det gick så smidigt. Efter det åkte jag hem igen. Gick till frisören för att klippa mig. Det var så längesedan. Allt sammantaget gick jag en timme igår – tränade utan att känna av det. Måste logga de korta promenaderna manuellt. Allt under 10 minuter räknas inte. Det är de minutrarna jag måste hålla koll på och lägga till. Gick 6 km igår. Det är svårt att tro, men så var det.
I måndags städade jag en timme – lade till det som en aktivitet också. Lagade mat och räknade det som en aktivitet. Tvättade så  det var inbakat också.
Idag har jag lagat mat hittills, men än är det inte över. Har ett inbokat besök hos sjukgymnasten. Det blir en promenad där med dit och hem.

Såg förresten ett program om vardagsmotion på SVT play för några dagar sedan. I den sägs det att det räcker med 150 minuter i veckan. Redan där har jag nått målet för den här veckan. Ska bli roligt att se vad jag kommer upp i fram till söndag, Nedan finns en bild på hur det såg ut med träningen igår.

Jag hos frisören 2018 Dagens träning 2018