Hur känns det att vara så uppmärksammad?

Gästblogg- 2011-04-07

Det var en av frågorna som jag fick under intervjun med NLT, nu senast i år. Ska jag vara helt ärlig, så har jag inte tänkt på det, ur den synvinkeln förut. Det känns stort att ha medverkat i tidningar som National Geographic t.ex. De kom till Sverige från San Fransisco för att få plåta lilla mig. Jag fick även känna på hur det är för andra kändisar. Jag blev ”jagad” av en dam på Vårdcentralen efter min medverkan i Hemmets Journal -10. Hon ville berätta hur bra artikeln var och hur roligt hon tyckte det var att få träffa mig. Det ar ju inget som jag hade räknat med. Att kvinnan ens kände igen mig från tidningen och direkt såg att det var jag som var med där, det är verkligen bra gjort. Jag tror att jag då måste ha gjort henne glad.

Mer om mig:

Vi har aldrig tvivlat på Cissis förmåga

Drugsmart träffar…Cissi

Cissi Vill förändra världen. Tidningsintervju 1 april 2011 – NLT

Besök min hemsida:

Cissis hemsida