Hur har det gått med kosten?

Gästblogg- 2018-10-03

Under ca två veckors tid så har jag ätit soppa till middag, för att jag hade misstänkt magkatarr. Inte så roligt, men det var nästan det enda som jag visste som kan kokas. Under helgen som var provade att göra Lasagne med färsk pasta gjord på spenat, tillsammans med stuvad spenat och ostsås. Allt fylldes upp i två stora ugnsformar och blev så gott.
Lätt att jag äter det fler gånger. Jag var dessutom mätt i 9 timmar i sträck. Jag åt inte mina 6 mål den dagen. Haha!
Det är det enda som jag kan ge er i matväg.  Ett tips till er som gillar spenat.  Som liten gillade jag inte spenat och tog hellre då en smörgås när pappa serverade ägghalvor i spenat. Känns lite otacksamt. Jag visste ju att spenaten var bättre än smörgåsen, men att kombinera smaken av ägg och spenat var ingen höjdare då jag tyckte att det smakade ballong, konstigt nog. Då valde jag det sämre alternativet. Det var ju inte så bra. Jag tänkte då att det var bättre än inget.

spenat lasagne med färsk pasta