Hur går det med sömnen?

Gästblogg- 2017-07-12

Det här är ett ämne som jag inte har skrivit om på ett tag. Jag har sovit mellan 6-8 timmar den senaste veckan. Tiderna för när jag gått till sängs och när jag har gått upp har ändå varierat. Ganska rejält. Hur har kvalitén sett ut? Sover fortfarande mestadels lätt under natten och drömmer en del. Melatonin verkar göra varken från eller till. Ska jag gå på min egen känsla och mående, så vaknade jag pigg igår morse, vilket hör till ovanligheten.

Jag har provat att köra slut på energin i kroppen, för att komma ner i varv och slappna av bättre. Det hjälpte dåligt. Det som fungerat bäst i kombo med varandra för att jag ska somna om kvällarna är att ta melatonin. Ta en varm dusch direkt innan jag ska sova. Då är jag varm när jag ska sova och hjärnan är lugn. Måste bli bättre på att ha samma rutiner för läggdags och när jag vaknar. Ikväll måste jag sova vid 22-tiden.

Hörs igen nästa onsdag!
Kram

Tablett - ask